Vlad Cazino Bingo pe net

 

bingo-pe-net2

Încă de la lansare, Vlad Cazino (Licența nr. L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până pe 31.08.2026), primul cazino dedicat special românilor, a promis că va oferi servicii de top celor care aleg să-i treacă pragul și exact acest lucru l-a și făcut. Dovadă stă chiar numărul mare de clienți care l-au ales ca partener de distracție în cei numai 2 ani trecuți de la lansare. Nici nu e de mirare, deoarece Vlad Cazino Romania beneficiază de expertiza Kindred Group, una din cele mai mari companii de pe piața globală de gambling. Astfel, oferta de jocuri este foarte bine pusă la punct, cu o selecție a celor mai atractive 350 (aproximativ) de sloturi de la provideri de top, mese de ruletă și blackjack live de la Evolution Gaming, turnee de poker și, nu în ultimul rînd, secțiune de bingo. Despre aceasta din urmă o să vorbim în cele ce urmează.

Alături de colegul de portofoliu cu ștate mult mai vechi, Unibet, Vlad Cazino oferă pune la dispoziția clienților singura platformă de bingo cu bani reali disponibilă în România, iar partea cea mai bună este că aceasta este una din cele mai performante din lume. Fie că ești începător sau experimentat, în această secțiune vei găsi ajutor și îndrumare în ceea ce privește jocul de Bingo. De asemenea, este bine să știi cât de ușor poți retrage bani de la Vlad Cazino.

La Vlad Cazino ai acces la 6 camere de Bingo Online

Pentru a putea juca bingo online pe bani reali, trebuie doar să-ți deschizi cont la Vlad Cazino, să efectuezi o primă depunere și să „pășești” în oricare din cele 8 camere disponibile în secțiunea de Bingo.

  • Recreație – 75-Ball Variant, preț taloane de joc 2 RON
  • Garajul – 75-Ball, preț taloane de joc 0.40 RON
  • Acvariul – 75-Ball Variant, preț taloane de joc 4 RON
  • Salonul Festiv – 90-Ball, preț taloane de joc 0.20 RON
  • Valea Liliecilor – 90-Ball, preț taloane de joc 0.20 RON
  • Bârlogul – 75-Ball, preș taloane de joc 0.20 RON
  • Galeria – 90-Ball, preț taloane de joc 0.72 RON
  • Mansarda – 75-Ball Variant, preț taloane de joc 6 RON

*Prețul biletelor poate oscila, așa cum se întâmplă în toate sălile de bingo. La fel de bine, trebuie să știi că vei avea parte și de partide la care vei primi câte un tichet în plus pentru fiecare talon cumpărat.

 După cum poți observa în lista de deasupra, la Vlad Cazino ai acces la toate cele 3 variante de populare de bingo 75-Ball, 75-Ball Variant și 90 Ball, iar prețurile taloanelor de joc sunt cuprinse între 0.20 și 6 RON, dar pot fi și mai mari la partide speciale. În ceea ce privește numărul taloanelor pe care le poți achiziționa la fiecare partidă, acest este de maxim 120, cu excepția partidelor cu mențiunea „Fair 4 All”, la care fiecare jucător este limitat la un anumit număr de bilete.

Bifarea numerelor pe taloanele de joc se face implicit în mod automat, dar trebuie să știi că ai posibilitatea de a opta pentru bifare manuală oricând dorești acest lucru. 

Ți s-a întâmplat vreodată să te afli într-o perioadă norocoasă și să trebuiască exact atunci să pleci? Ei bine, am două vești bune pentru tine. În primul rând aș vrea să știi că la Vlad Cazino Bingo ai posibilitatea de a cumpăra bilete în avans la toate partidele programate deja în lobby, iar în al doilea rând trebuie să știi că poți lua jocul cu tine și când pleci de acasă, deoarece este disponibil și pe mobil.

bingo-pe-net

Recompense la Bingo

Un alt aspect care merită menționat îi vizează pe cei care își deschid cont la Vlad Cazino. Dacă te numeri printre aceștia, trebui să știi că ai parte de o surpriză specială din partea cazinoului. În primele 14 zile de la înregistrare, fiecare jucător nou la Vlad Cazino primește acces la Camera Începătorilor, acolo unde se poate familiariza cu platforma de bingo, jucând anumite partide gratis pentru premii în bani reali (pot fi jucați la bingo). Asta înseamnă că la Vlad Cazino poți juca bingo cu premii în bani reali chiar și fără să efectuezi vreo depunere, ceea ce nu e deloc puțin lucru.

Mai mult de atât, la acest cazino jucătorii fideli sunt întotdeauna recompensați într-un fel sau altul. De aceea, dezvoltatorii au creat Roata Loialității, la care fiecare jucător primește în mod garantat un premiu de fiecare dată când o învârte. Rotirile gratuite sunt acordate la fiecare nivel al jocului, adică le vei primi ori de câte ori atingi un anumit rulaj. Premiile puse la bătaie – bani cash, rotiri gratuite sau tichete de bingo – cresc pe măsură ce parcurgi nivelurile de joc.

Jackpoturi la Bingo

Jocul de bingo nu ar fi probabil la fel de spectaculos fără conceptul de Jackpot – „sarea și piperul” acestui popular joc de cazino. La Vlad Cazino ai acces la 6 camere de bingo speciale în care jackpoturile progresive îți pot schimba ziua în orice moment. Cum anume se calculează un jackpot la bingo? Este mai mult decât simplu. Un mic procent din valoarea fiecărui tichet cumpărat este folosit pentru a crește valoarea jackpotului din fiecare cameră. De asemenea, există jackpoturi fixe disponibile tot timpul și pot fi obținute atunci când jucătorul prinde un “full house.”

Orice talon de joc achiziționat îți poate aduce la Vlad Cazino o parte din super jackpotul progresiv. Trebuie doar să bifezi (procedeul este automat) toate numerele de pe unul din taloanele de joc din cât mai puține bile și premiul extra este al tău.

bingo-pe-net3Vlad Cazino Bingo pe mobil

Vlad Cazino este perfect optimizat pentru dispozitivele mobile și poate fi accesat din orice locație, la orice oră, de pe orice dispozitiv: PC, Mac, laptop, tabletă sau telefon. Pentru a beneficia de cea mai bună experiență la bingo online direct  pe mobilul tău, este necesar să ai un cont la Vlad Cazino și să descarci aplicația pentru mobil de la adresa https://www.vladcazino.ro/app. Deocamdată este disponibilă doar pentru cei care utilizați dispozitive cu sistem Android. Varianta pentru iOS este în lucru, urmând să fie lansată imediat ce va fi finalizată. Nu în ultimul rând, să menționăm că poți accesa site-ul Vlad Cazino și direct din browser-ul telefonului sau tabletei tale, indiferent de sistemul de operare al acesteia, însă aplicația este de preferat mereu, chiar dacă vorbim de un site foarte bine optimizat atât pentru dispozitive fixe, cât și mobile. Tot ce trebuie să știi pentru a te loga la Vlad Cazino.