3 sfaturi pentru a-ți crește șansele de câștig la Vlad Cazino

Promoții2

Lansat în februarie 2018 de Kindred Group, companie internațională care mai deține și Unibet, Vlad Cazino este primul cazino online cu specific românesc 100%. Încă de la început, mesajul adresat jucătorilor a fost unul clar. Vlad Cazino Romania a fost creat special pentru a oferi cea mai plăcută experiență de cazino atât jucătorilor experimentați, cât și celor noi. Pentru cei din ultima categorie, dar nu numai, am pregătit 3 sfaturi de care orice amator de jocuri de noroc ar trebui să țină cont pentru a-și îmbunătăți șansele de câștig. 

3 sfaturi pentru a-ți crește șansele de câștig la jocurile de la Vlad Cazino

Înainte de a intra în subiect, ar fi bine să lămurim un lucru. „Casa” întotdeauna câștigă mici procente la toate jocurile, în așa fel încât să poată să funcționeze fără probleme și să facă profit. În caz contrar, nu ar mai exista cazinouri. Iar cel mai bun exemplu în acest sens vine din zona sloturilor video. Aceste fascinante aparate au un payout stabilit la virgulă de provideri. Dacă vorbim despre un slot cu RTP de 95%, pe termen lung, la fiecare sută de lei rulată, 5% din bani se duc către casă, iar restul se întorc către jucători. 

Vor fi însă întotdeauna jucători care vor câștiga mai des ca alții, iar asta nu ține doar de noroc, ci și de o serie de sfaturi și strategii de joc. Iată pe scurt câteva din cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont pentru a-ți îmbunătăți șansele de câștig:

1. Alocă un buget fix acestei activități și, mai ales, joacă în mod responsabil!

Acest sfat nu te va ajuta să te îmbogățești peste noapte, dar nici nu te va împiedica să câștigi. De fapt, pe cât de simplu pare, pe atât de util este. De cele mai multe ori se va dovedi că acesta chiar este cel mai bun sfat pe care un jucător îl poate primi, fie el începător sau nu. Este important să înțelegi că trebuie să aloci din start un buget clar stabilit pentru această activitate (de regulă 10% din venitul lunar) pentru ca, în cazul în care vei pierde acești bani, acest lucru să nu îți afecteze în niciun fel viața personală.

Este esențial să înțelegi că nu trebuie să joci la cazino banii de mâncare, chirie sau întreținere. În momentul în care depășești limitele, încep să apară problemele. În altă ordine de idei, este necesar să știi că nu există sfaturi sau strategii care să îți asigure 100% șanse de câștig la un joc, ci doar mici ponturi ajutătoare care te pot ajuta să-ți crești șansele de câștig. De altfel, probabil cea mai comună greșeală când vine vorba de jocuri de noroc este să începi o sesiune propunându-ți anumite câștiguri. E foarte bine când ele apar, le poți păstra sau retrage și cheltui pe ce dorești, dar nu trebuie dramatizat atunci când norocul nu e cu tine. Și vor fi cu siguranță și zile proaste. Diferența se face la nivel de așteptări. În timp ce marea majoritate a jucătorilor trec rapid peste o sesiune proastă, un mic procent nu se poate împăca uneori cu această idee și își forțează norocul, depășind bugetul alocat și limitele jocului responsabil.

În sprijinului conceptului de joc responsabil, Vlad Cazino îți oferă posibilitatea de a-ți stabili propriile limite de depunere, astfel încât să nu depășești bugetul atunci când ai putea fi tentat să o faci. Mai mult decât atât, la Vlad Cazino ai chiar opțiune de Auto-excludere pe o anumită perioadă sau definitiv, în cazul în care realizezi că pasiunea pentru jocuri de noroc depășește nivelul jocului responsabil.

În concluzie, tratează jocurile de noroc ca pe orice altă sursă de divertisment, nu începe jocul cu așteptări prea mari, nu juca niciodată mai mult de 10% din veniturile lunare și totul va fi OK. Bucură-te de câștiguri atunci când ele apar, însă fii pregătit și de zilele în care norocul nu îți va surâde. Citește mai multe despre cum depui la Vlad Cazino aici.

2. Profită de Oferta de bun venit și promoțiile ce rulează non-stop la Vlad Cazino!

Unul din marile avantaje ale cazinourilor online este numărul mare de bonusuri și promoții disponibile. Iar la Vlad Cazino ai parte de astfel de oferte non stop. Începând cu impresionantul Bonus de Bun Venit oferit la prima depunere și continuând cu promoțiile ce rulează în permanență în toate secțiunile, la Vlad Cazino poți avea mereu parte de câștiguri extra. 

Totuși, avem și aici un sfat important cu privire la Bonusul de Bun Venit, care trebuie privit mereu ca pe un ajutor venit din partea casei în sensul ca tu să te poți bucura de o experiență de joc mai îndelungată la prima depunere. Nu spunem că nu poți face profit de pe urma bonusurilor oferite de cazinouri, însă este o greșeală să ai așteptări prea mari în acest sens, deoarece uneori nu e simplu să îndeplinești condițiile de rulaj. 

În ceea ce privește promoțiile pregătite de Vlad Cazino, e clar că ele reprezintă un mare plus, iar aici o sa prezentăm doar un singur exemplu, valabil la ora realizării acestui material. Dacă joci bingo în weekend la Vlad Cazino și te numeri printre primii 85 de jucători cu cele mai multe linii câștigate, vei primi în plus între 10 și 1.000 de Rotiri Gratuite cu câștiguri cash. Pur și simplu.

Deschide chiar acum cont la Vlad Cazino și bucură-te de o ofertă incredibilă de bun venit și numeroase promoții la toate jocurile preferate. Dacă vrei să încerci un joc nou, îți recomandăm bingo online.

3. Alege sloturi video cu RTP ridicate!

Un al treilea sfat important este cel legat de șansele de câștig la fiecare joc, iar aici o să ne concentrăm pe sloturi, deoarece sunt cele mai populare jocuri de noroc, iar lucrurile sunt cât se poate de simple. Fiecare din cele aproximativ 350 de sloturi disponibile pe www.vladcazino.com au propriul procent RTP (Return To Player). Acest procent stabilit de către provideri (EGT, Novomatic, NetEnt, Yggdrasil și mulți alții) este de regulă cuprins între 93% și 98% si se traduce în termeni simpli astfel. Pe termen lung, la fiecare 100 de lei rulată la un joc cu procent RTP de 95% cazinoul va încasa 5 lei. Asta nu înseamnă că nu poți pierde 100 de lei la jocul respectiv fără să vezi vreun câștig. Este vorba de o privire de ansamblu, raportată la milioane de rotiri. Ca atare, este bine să alegi tot timpul sloturile cu RTP ridicat, pentru a-ți crește șansele de câștig.

PromoțiiCum afli payout-ul unui joc?

Cea mai simplă variantă pentru a afla payout-ul unui slot este să îl cauți pe site-ul dezvoltatorului sau pe Google. Printre jocurile disponibile la Vlad Cazino cu cel mai mare RTP se numără Twin Spin Deluxe – 96.61%, Copy Cats – 96.76% sau Joker Pro – 96.8%.