VladCazino Retragere

bonusuri

Lansat în prima parte a anului 2018, Vlad Cazino a atras rapid atenția amatorilor de jocuri de noroc autohtoni, grație abordării unice gândite de Grupul Kindred – unul dintre giganții industriei mondiale de gambling. Vlad Cazino intra pe o piață destul de bine sedimentată la 3 ani de la reglementările legislative (2015) astfel că trebuia să vină cu ceva nou. Iar ideea suedezilor de la Kindred Group (prezenți deja în România cu brandul „flagship” Unibet) de a crea un brand inspirat din legendele românești cu vampiri s-a dovedit a fi una genială. Învelind toate „produsele” cu mult umor de cea mai bună calitate și venind cu nenumărate promoții, bonusuri și surprize, Vlad Cazino a reușit, iată, în doar 2 ani să câștige un segment important din piața de gambling autohtonă și este unul din brandurile aflate în continuă expansiune.

Printre principalele atuuri pe care le-a etalat acest prim cazino online românesc se numără desigur oferta de jocuri. Sute de sloturi de la cei mai buni dezvoltatori din domeniu (GreenTube Novomatic Interactive, Play n’GO, NetEnt, Williams Interactive, NextGen, QuickSpin, Yggdrasil, Relax Gaming, EGT), mese de blackjack și ruletă clasice sau cu dealeri live de la liderul din domeniu Evolution Gaming, 8 camere de bingo și turnee de poker HexaPro te așteaptă să îți demonstrezi abilitățile pe www.vladcazino.ro. 

Accesează jocurile preferate la Vlad Cazino, adună câștiguri și bucură-te de ele! În cele ce urmează vom discuta despre capitolul Retrageri la Vlad Cazino. Tot ce trebuie să știi pentru a te loga la Vlad Cazino.

Retrageri la Vlad Cazino

Când vine vorba despre a efectua o retragere, mai popular – atunci când vrei să scoți bani, la Vlad Cazino Romania ai la dispoziție următoarele metode:

 • Card bancar Visa / Mastercard / Maestro / Revolut. Taxa percepută este de 0% iar timpul necesar procesării retragerii este de 1-3 zile lucrătoare.
 • Transfer bancar. Nici aici nu sunt percepute taxe, iar timpul necesar procesării este identic, 1-3 zile lucrătoare
 • Skrill. Fără taxe și cu un plus major. Retragerile ajung în maxim 12 ore.

Este important să știi că poți retrage bani doar pe un card pe care l-ai folosit la depunere, dar și că timpul în care vei primi banii diferă în funcție de banca emitentă. De exemplu, retragerile folosind un card emis de Raiffeisen Bank se realizează cel mai rapid, de obicei fiind procesate chiar în aceeași zi cu retragerea.

La Vlad Cazino retragerea minimă este de doar 65 RON, sumă valabilă în cazul tuturor metodelor disponibile.

Un alt amănunt foarte important este importanța verificării contului. Conform legislației în vigoare, acest procedeu denumit KYC (Know Your Customer) trebuie finalizat în maxim 30 de zile de la deschiderea contului, în caz contrar acesta fiind închis iar sumele existente în el transferate la bugetul de stat, fără posibilitate de recuperare.

Totodată, este bine să reiterăm la acest capitol și impozitul perceput de stat pentru retragerile solicitate la jocuri de noroc online. Acest impozit este valabil la toți operatorii de gambling licențiați ONJN în România, iar vestea bună este că, în prezent, plata impozitelor este realizată în mod automat de către operatori direct către autoritatea fiscală. Vlad Cazino reține la sursă taxele aferente pentru fiecare retragere conform tabelului de mai jos si virează taxele necesare pentru fiecare retragere în parte. Astfel, jucătorii nu mai au nicio grijă în acest sens, așa cum a fost cazul în primii ani de după 2015, când trebuia mers la ANAF (sau online), completate declarații și abia apoi sumele datorate puteau fi plătite. Citește mai multe despre cum depui la Vlad Cazino aici.

Tranșe de venit brut (pentru fiecare retragere efectuată) Impozit aplicat 
până la 66.750 RON, inclusiv 1%
peste 66.750 RON – 445.000 RON, inclusiv 667,5 + 16% pentru ceea ce depășește suma de 66.750 RON
peste 445.000 RON 61.187,5 + 25% pentru ceea ce depășește suma de 445.000 RON

bonusuri2

Securitate la Vlad Cazino

Vlad Cazino le oferă jucătorilor săi posibilitatea de a distra, în timp ce își pot rotunji veniturile dacă aleg strategiile potrivite și au șansa de partea lor. Jocurile variate, serviciile de calitate și interfața prietenoasă, fac din Vlad Cazino locul ideal de petrecere a timpului liber, atât pentru jucătorii pasionați, cât și pentru cei începători. Clienții Vlad Cazino se pot bucura de jocurile lor favorite cu ajutorul unui cazino licențiat de încredere, la care pot depune bani cu cea mai mare încredere și fără temeri. Toate jocurile din ofertă sunt de la cei mai buni dezvoltatori și le oferă jucătorilor șanse reale de câștig.

Așa cum menționam, Vlad Cazino face parte din portofoliul companiei Kindred Group, astfel că nivelul de siguranță și încredere este la limita maximă. Securitatea sistemelor și aplicațiilor Vlad Cazino sunt supuse unor testări riguroase de mai multe ori pe an, iar acest lucru este efectuat de echipe de experți de securitate ale unor terțe părți. 

Mai mult decât atât, toate informațiile trimise și primite de la site-ul Vlad Cazino sunt criptate prin tehnologia 128 – bit Secure Socket Layer (SSL) – certificat SSL emis și verificat de Trustwave – lider în materie de Cybersecurity și protecție a datelor.

bonusuriCe poți să faci când ai nevoie de ajutor la Vlad Cazino?

Înainte de a pune punct acestui amplu material privind retragerile la Vlad Cazino, trebuie să mai precizăm faptul că, ori de câte ori întâmpini probleme sau ai orice fel de nelămuriri, te poți îndrepta către secțiunea de Ajutor existentă la Vlad Cazino.

Acolo vei găsi o rubrică Întrebări Frecvente (FAQ- Frequently Asked Questions), în cadrul căreia sunt trecute cele mai comune întrebări și răspunsuri legate de capitole precum: 

 • Probleme de logare, detalii și verificare a contului
 • Cum să îți deschizi cont la Vlad Cazino
 • Bonusuri, promoții și cum poți beneficia de ele
 • Modalități de plată – depuneri și retrageri
 • Joc Responsabil și unelte ajutătoare
 • Cum se joacă la cazino, turnee, rotiri gratuite
 • Cum se joacă bingo, loialitate și jackpoturi
 • Cele mai comune întrebări legate de turneele de poker Hexapro

Sunt mari șanse să găsești răspuns la întrebările tale în secțiunea Întrebări Frecvente, însă în cazul în care nu ești pe deplin lămurit sau problema întâmpinată nu se regăsește printre cele existente, poți oricând contacta Serviciul de Relații cu Clienții prin Live Chat sau la adresa de mail support@vladcazino.ro.